Златка Димитрова взе поправителния по география

Big Brother пак я изпита на тема "Европейски столици"
23 ное 2013 20:53, Александър Попов
32
Златка Димитрова взе поправителния по география

Златка Димитрова се яви на повторен изпит на тема европейски столици в Big Brother. При предишното й участие тя шокира с тотална липса на знание, но тогава обеща, че ще навакса. Журналистката Кристина Патрашкова пък се застъпи за нея и предложи помощта си.

Тази вечер тя показа израстване и първоначално имаше само една грешка - написа, че столицата на Италия е Милано. После обачи се поправи и постави верният отговор - Рим.

За награда Big Brother й пусна видео със съквартирантите, които я номинираха по-рано през седмицата. Кадрите определено я разстроиха и тя отиде при адашката й Райкова да свали емоциите. "Какви звезди сте вие, бе?", попита риторично Златка Блек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не мога да разбера как може да има диплома за више а да не знай столиците с две думи куха лейка е
23
2
 
5
 
! Отговори
ттт преди 10 години
за мен тя е грозна *** много грозна, ***- *** много ***,- срамувам се ге и тя се нарича ,,българка,,
22
5
 
14
 
! Отговори
losHo преди 10 години
Милано столица на Италия! това и дете 1ви клас ще ви каже Рим.
21
4
 
22
 
! Отговори
cat преди 10 години
Няма извинение за такава простотия!!Просто няма!Поправила си?!Какво се е поправила,защо я защитават?Има деца на гении,които на 5 говорят 3 чужди езика и са чували за изчезналие динозаври,тази наистина е само за списание по цици!За нищо друго не я бива.Да беше и хубава..ама не е .*** живеещ на парите на другите.
20
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тежестта на царската корона в действие. За разлика от много българи, Златка Димитрова има пари и слава, но е пропуснала в името им някой друг урок в училище. Човек не може да има всичко.
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха,научила е,че Брюксел е столица на Белгия,а не обратното.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ZASHTO NI ZANIMAVATE S PROSTITUTKI, 4AGARKI, MUTRESSI I KAKVI LI NE BOKLUTZI. TE LI TRIABVA DA SA MODEL ZA MLADOTO POKOLENIE-ILI NQKOI IMA INTERES ?
17
14
 
1
 
! Отговори
conio преди 10 години
BAT NEDQLKO E NAI GOLEMIQT TAQ ZLATKA E ISTIRI4KA DRUGATA MAGI E KATAR AIDEE BAT NEDQLKO TI SIIIIII
16
4
 
17
 
! Отговори
т преди 10 години
***
15
1
 
18
 
! Отговори
123 преди 10 години
Господ е българин, драги зрители! Българският гений за няколко минути постави света на колене, за да гледа безпомощно как се дриблира с географски понятия. Колоси като Да Гама, Веспучи, Кук и Колумб бяха безпапелационно елиминирани от световната история. Така трябва да се играе! Със самочувствие и резултатите неминуемо дойдоха.
14
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Златка Димитрова е читаво момиче и това е видно от досегашните й участия в реалити форматите. Подкрепям я!
13
2
 
43
 
! Отговори
пю преди 10 години
знае столиците на европа с една грешка. и има висше образование, то тя е за нобелова награда.
12
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Такива жени не трябва да си отварят устата пред публика, никога не трябва да ги виждаме в друго им амплоа, освен по цици в някое списание. Да си чу.ат там ММ бойците (същите чукундури като тях, че и по-големи) и да си траят. Много перверзна идея - да го показваш това в предаване, в което се говори, че и ВИП да се явява.
11
5
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Златка ще излезе..победител в този сезон на старите...звезди,Ники Пънчефф се...издаде.Това ще я...легитимира за години напред,по всички теле...визионни шоута.Дет се...казва;тази е...известна,с това че е...известна.А има вътре,къде къде по...умни и интелигентни,като Пенка,на пример.Макар че е...ромка и само с 4-ти клас,е на път да стане супер...вип звезда.Сигурно и нея ще...препита брадъра и ако познае столицата на България и още една държава,не и мърда световна...вип-известност.
10
24
 
7
 
! Отговори
Менко Менков- Менко преди 10 години
Златка Димитрова е много интелигентна жена. Ето това е класа.
9
2
 
35
 
! Отговори
HPLC преди 10 години
То да беше само Златка, ами колко такива момичета и жени са взели съмнителни дипломи за висше, само за да се почувстват малко по-умни...жалка история!
8
8
 
19
 
! Отговори
Въртие Солакова преди 10 години
На Зладка Димитрова и меришът кръката.
7
9
 
28
 
! Отговори
Richard Ran преди 10 години
Хайде Златке, ще те номинирам за Доктор Хонорис Кауза по геополитически науки. Нали имаш вишу образувание?
6
13
 
15
 
! Отговори
различната страна не преди 10 години
Че има опити за промиване на мозъжи в Биг Брадър има, но те не бяха в този случай. Начинът, по който им беше представен протестът навън беше потресаващо промиващ и с цел да злепостави правителството. А в случая, браво на Златка, постарала се е. Личи и че е амбициозно и различно момиче. Факт, обещала си е да научи нещо и го е научила, значи се бори момичето. Не е спряло като повечето хора тук.
5
5
 
24
 
! Отговори
bolka преди 10 години
Цирк!Фаворизирана е от продуцентите на шоуто, много е вероятно тя да е победителят в това издание, както се получи в предното издание с избора на Станка. Толкова е очевадно престараването на продуцентите, а Ники Кънчев като техен говорител направо се оля със защитата на Черната Златка.Изобщо не вярвам, че тя знае столиците на посочените държави, по някакъв начин й помогнаха за правилните отговори.Липсват й знания още от началните класове. Интересно е как е взела диплома за висше.